Vernee M6 των $99,99 κοντράρει.. το... iPhone 8 Plus!

Η Vernee φαίνεται να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα προϊόντα της και έτσι δε διστάζει να συγκρίνει το νέο Vernee M6 smartphone της με το... iPhone 8 Plus της Apple, σε μια μάχη "Δαυίδ και Γολιάθ"!
Σήμερα ξεκινούν οι προπαραγγελίες του Vernee M6, για όποιον ενδιαφέρεται και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως τα καταφέρνει η συσκευή των $99,99 απέναντι στο πολύ ισχυρό iPhone...
Το M6 έχει οθόνη 5,7" με 18:9 aspect ratio και all-screen design, σε σύγκριση με την 5,5άρα του iPhone, ενώ το screen-to-body ratio αγγίζει το 80,34%. Επίσης, η συσκευή είναι μικρότερη σε διαστάσεις από το iPhone, με το πάχος της να φθάνει τα 6,9 χιλιοστά μόνο.
Τα παραπάνω σημαίνουν και πιο άνετο gaming, χωρίς να υστερεί σε ταχύτητα. Σύγκριση γίνεται και στην ένταση των ηχείων των δύο συσκευών, όπως και του ακουστικού κατά τη διάρκεια των κλήσεων, με το αποτέλεσμα να είναι "ισοπαλία" στην πρώτη περίπτωση και "άσσος" στη δεύτερη, σύμφωνα με την Vernee πάντα.

Όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, μετά από 5ωρα tests που διεξήχθησαν, το M6 είχε 73% υπόλοιπο μπαταρίας ενώ το iPhone 8 Plus είχε 61%. Τέλος, η Vernee διευκρινίζει πως το video δεν έχει σκοπό να δείξει πως το μοντέλο της είναι καλύτερο από το iPhone 8 Plus, άλλωστε αναφέρει πως οι δύο συσκευές στοχεύουν διαφορετικό κοινό. Ωστόσο, με ένα κόστος της τάξης των $100, σχεδόν 8 φορές μικρότερο από του iPhone, το M6 μπορεί να καλύψει αρκετές ανάγκες του μέσου χρήστη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment