Κατεβάστε δωρεάν το iMyFone Umate iPhone Cleaner

Η iMyFone τρέχει μια μοναδική προσφορά αυτή την περίοδο για να γιορτάσει τα 3α της γενέθλια και η οποία αφορά το "πολυεργαλείο" της για το iOS(iPhone, iPad), το Umate iPhone Cleaner, αλλά και ένα νέο software που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει! Με το Umate μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πάντα στη συσκευή σας, να την καθαρίσετε από άχρηστα αρχεία και να την διατηρήσετε ακμαία και ταχύτατη για περισσότερο καιρό!


Μέρος 1ο: Αποκτήστε το Umate


Το iMyFone Umate μπορεί να φθάσει σε κάθε γωνιά του αποθηκευτικού χώρου της iOS συσκευής σας και να κάνει οριστική και ολική διαγραφή των δεδομένων σας ώστε κανείς να μη μπορεί να τα ανακτήσει. Έτσι, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι πως τα δεδομένα σας δε θα πέσουν σε λάθος χέρια! Επίσης βοηθά στο "καθάρισμα" της συσκευής σας από περιττά αρχεία, ώστε να ελευθερωθεί χώρος και να απολαμβάνετε ταχύτερη λειτουργία!

Άλλωστε, είναι πολύ εύκολο η συσκευή σας να γεμίσει από περιττά αρχεία και εφαρμογές, με αποτέλεσμα σταδιακά να γίνεται αργή στην απόκρισή της και να θεωρείτε πως χρειάζεται αντικατάσταση με κάποιο νεότερο μοντέλο. Αυτό δεν ισχύει όμως και το app της iMyFone μπορεί να σας λύσει τα χέρια! Ένα ακόμη τρόπος με τον οποίο το Umate "ελευθερώνει" χώρο στη συσκευή σας, είναι η συμπίεση φωτογραφιών χωρίς απώλεια ποιότητας, ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερα MB, αλλά και το backup μεγάλων αρχείων που δε χρησιμοποιείτε συχνά.

Διαβάστε τα πάντα εδώ.


Βήμα 2ο: Παίξτε στον τροχό της τύχης για να κερδίσετε κουπόνια!


Μέσω του... τροχού της τύχης της iMyFone, έχετε 2 προσπάθειες να κερδίσετε ένα εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορά οποιουδήποτε software της εταιρείας! Εσείς επιλέγετε... δείτε τα στο https://www.imyfone.com!

Μέρος 3ο: Προ-παραγγελίες του νέου TunesUp app


Στο 3ο σκέλος των εορταστικών ενεργειών του iMyFone, βρίσκουμε την έναρξη παραγγελιών μιας νέας εφαρμογής, του TunesUp. Το software αυτό μπορεί να "καθαρίσει" το "φορτωμένο" σας iTunes από περιττά αρχεία, να κάνει backup τα πάντα, ακόμη και software update αρχεία, ενώ γενικότερα αποτελεί και μια δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το iTunes (π.χ. σε κάποιο installation ή update), διορθώνοντας bugs και "κολλήματα"! Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και απλώς δίνοντας το e-mail σας, θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι -50% για το TunesUp!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment