HTC U12+: Snapdragon 845, 8GB RAM και ασύρματη φόρτιση

Μετά την εμφάνιση του HTC U12+ με τέσσερεις κάμερες είχαμε άλλη μια σημαντική αποκάλυψη η οποία δεν αφήνει τίποτα κρυφό σχετικά με τη ναυαρχίδα της HTC για το 2018. Αυτό συμβαίνει γιατί πιθανόν να έχουμε τη συσκευασία του HTC U12+ με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά διαθέσιμα εντείνοντας τον ανταγωνισμό ακόμα περισσότερο. Υπήρξαν φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC U12+ τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες δεν απέχουν τελικά από όσα αποκαλύπτει το πίσω μέρος της συσκευασίας της συσκευής, εφόσον βέβαια είναι το πραγματικό μιας και πάντοτε διατηρούμε τις όποιες επιφυλάξεις.
Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM στα 8GB και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ενώ δε λείπει και η θύρα καρτών microSD με υποστήριξη χωρητικότητας μέχρι τα 2TB. Η οθόνη της συσκευής βρίσκεται στις 5.5 ίντσες ανάλυσης Quad HD+ στα 2960×1440 pixel, Gorilla Glass 5 με την αναλογία της οθόνης να είναι 18.5:9. Η κύρια κάμερα της συσκευής βρίσκεται στα 12MP με κλείστρο F/1.5, υποστηρίζει την τεχνολογία UltraPixel 4 και UltraSpeed AutoFocus, διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας αλλά δεν αναφέρεται κάπου πως η δεύτερη κύρια κάμερα είναι στα 16MP, κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση. Όσον αφορά τις μπροστινές κάμερες, η συσκευή διαθέτει δύο των 8MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένη HDR λήψη. 
Η συσκευή θα διαθέτει το Edge Sense 2, τη νέα έκδοση της HTC με τους αισθητήρες πίεσης τοποθετημένους στο πλάι της συσκευής οι οποίοι ανταποκρίνονται σε εντολές που ορίζουν οι χρήστες. Θετικό είναι το γεγονός πως η συσκευή είναι αδιάβροχη και έχει αντοχή στη σκόνη με πιστοποίηση IP68, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης αλλά και Quick Charge 4+ για 15% πιο γρήγορη και 30% πιο αποτελεσματική φόρτιση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Τέλος, το HTC U12+ θα διαθέτει σύνδεση NFC αλλά και υποστήριξη δικτύων Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, ενώ μένει να δούμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και την εγκυρότητα όλων των πληροφοριών σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της HTC.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment