Samsung foldable smartphone: Αναβάλλεται για το 2019, λόγω ...UX

Οι έως τώρα πληροφορίες ήθελαν τη Samsung να λανσάρει το foldable smartphone της μέσα στο 2018. Φαίνεται, όμως, ότι θα έχουμε μία μικρή καθυστέρηση, καθώς τώρα ο President of Mobile Comminications Business, DJ Koh, αναθεώρησε παλαιότερη δήλωσή του, σημειώνοντας ότι το λανσάρισμα της συσκευής αναβάλλεται για το 2019.
Η αναφορά έγινε στο πλαίσιο της CES 2018 (μαζί με τα νέα για το Samsung Galaxy S9), όπου και ενημερωθήκαμε ότι ο κύριος λόγος που θα καθυστερήσει το προϊόν σχετίζεται με την αδυναμία των μηχανικών της Samsung να του προσφέρουν ένα κατάλληλο UX. Ωστόσο, ο DJ Koh ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία ψάχνει ενεργά τρόπους για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, ώστε το foldable smartphone των Κορεατών να μπορέσει να βγει στην αγορά έως τα τέλη της επόμενης χρονιάς.
Η Samsung έχει στην κατοχή της πολλές πατέντες σχετικές με τη νέα αυτή καινοτόμα πρόταση και φαίνεται ότι, από την πλευρά του hardware, είναι έτοιμη να διαθέσει μία foldable συσκευή. Αν λυθεί και το ζήτημα που φαίνεται να υπάρχει με το software και το user interface, τότε ίσως η κορεατική εταιρεία είναι έτοιμη σύντομα να μας δώσει μία ημερομηνία για το πότε θα δούμε την πολυπόθητη πρόταση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment