Αναφορές για προβλήματα στο Razer Phone

Το Razer Phone σηματοδότησε την είσοδο της ομώνυμης εταιρείας στην βιομηχανία κινητών τηλεφώνων. Ως η πρώτη προσπάθεια υλοποίησης ενός high-end smartphone οι ανα
λυτές, οι κριτικοί και οι reviewers ήταν επιεικής στα συμπεράσματα τους με τον κατασκευαστή. Βέβαια, πρόκειται όντως για μια εξαιρετική, κορυφαία συσκευή. Δυστυχώς όμως, όσο καλό και αν είναι το Razer Phone, δεν κατάφερε να αποφύγει δυσλειτουργίες και προβλήματα που πλέον κάνουν την εμφάνιση τους. Εδώ και λίγες ώρες υπάρχουν αναφορές στο επίσημο forum της Razer για ζητήματα που αφορούν διαφορετικές λειτουργίες του smartphone. 
Αρχικά, μερικοί χρήστες παραπονιούνται πως ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν πλοηγήθηκαν στις ρυθμίσεις για να επιλέξουν το μενού επιλογών του αισθητήρα, εκείνο δεν υπήρχε πουθενά, καθιστώντας αδύνατη την διερεύνηση του προβλήματος από τους ίδιους. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διόρθωσε το πρόβλημα σε κάποιους, όμως όχι σε όλους. Επιπλέον, μια μερίδα κατόχων αναφέρει πως η κάμερα προχωράει σε λήψη εικόνων με φίλτρο, χωρίς εκείνοι όμως να έχουν ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη δυνατότητα. 
Ως αποτέλεσμα, οι φωτογραφίες τους αποθηκεύονται παραμορφωμένες, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις να μην βοηθούν την κατάσταση. Τέλος, κάποιοι χρήστες παρατήρησαν πως οι οθόνη του Razer Phone τους έγινε πιο σκοτεινή, δηλαδή έχασε προσωρινά μέρος της φωτεινότητας της, μετά από λίγη ώρα gaming. Παρά το γεγονός πως η ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας ήταν απενεργοποιημένη, οι χρήστες είδαν την οθόνη τους να αλλάζει αισθητά, ενδεχομένως λόγω της υπερθέρμανσης του κινητού. Η Razer έχει ενημερωθεί για τα τρία προβλήματα και θα ηγηθεί της επίλυσης τους. Κατά πάσα πιθανότητα, οι δυσλειτουργίες θα μπορέσουν να διορθωθούν μέσω ενημέρωσης λογισμικού, εφόσον κανένα εκ των τριών δεν φαίνεται να είναι ζήτημα στο hardware. Σύντομα η εταιρεία θα γνωστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο θα απαλλάξει τους παραπονεμένους χρήστες από τα προαναφερθέντα θέματα, επαναφέροντας την… τάξη και την ηρεμία στις συζητήσεις των forums που αφορούν το Razer Phone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment