Νέα Moto Mods από τη Lenovo

Στη Lenovo γνωρίζουν ότι οι καλύτερες ιδέες μπορούν να έρθουν από οποιαδήποτε πηγή. Τον περασμένο χρόνο, η εταιρεία συνεργάστηκε με developers για να επεκτείνει τον κόσμο των Moto Mods με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους - μέσω μίας καμπάνιας crowdfunding σε συνεργασία με την Indiegogo, του προγράμματος Accelerator και διανομή των moto mod Development Kits (MDK) σε ενδιαφερόμενες ομάδες developers. H συλλογική αυτή προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα τη διεύρυνση του σύμπαντος των moto mods και έφερε στο προσκήνιο πολλές νέες ιδέες, σε διάφορα στάδια ανάπτυξης – από την αρχική ιδέα έως και πρότυπα νέων συσκευών.
Lenovo Vital Moto Mod
Τώρα, μπορείτε να έχετε την υγεία σας κυριολεκτικά στα χέρια σας. Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για το σώμα μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να διατηρούμαστε υγιείς. Με μία συσκευή που συνδέετε με το κινητό σας, μπορείτε τώρα να μετρήσετε με ακρίβεια τα πέντε ζωτικά σημεία σας. Εξοπλισμένο με αισθητήρες που μπορούν να μετρήσουν τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό, μέτρηση από παλμικό οξύμετρο, θερμοκρασία σώματος και - για πρώτη φορά- ακριβή συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση από το δάχτυλό σας, το νέο αυτό moto mod είναι ο έξυπνος τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε βασικές μετρήσεις για την υγεία σας.
Livermorium Slider Keyboard Moto Mod
Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Transform the Smartphone Challenge σε συνεργασία με την Indiegogo, το Livermorium Keyboard moto mod, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου QWERTY, κρατώντας την οθόνη του κινητού σας με κλίση έως και 60 μοιρών. Αυτό το moto mod είναι ότι χρειάζεστε για τις περιστάσεις που δεν σας καλύπτει touchscreen οθόνη του κινητού σας. Το moto mod αυτό που είναι αποτέλεσμα της καμπάνιας με την Indiegogo μέσω του Accelerator Program είναι μόνο η αρχή, με στόχο να φέρουμε πολλές ακόμα καινοτομίες στην αγορά.
Livermorium Slider Keyboard
Την περασμένη χρονιά, η Lenovo συνεργάστηκε με την Indiegogo, την παγκόσμια πλατφόρμα για νέους επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες τους, μέσω του Transform theSmartphone Challenge. Στο διαγωνισμό έγιναν εκατοντάδες υποβολές προτάσεων, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά με μια ομάδα από developers στα πρότυπα προϊόντα τους.
Φέτος, συνεχίζουμε να δίνουμε ανοικτή και ίση πρόσβαση σε ταλαντούχους developers στο οικοσύστημα των moto mods. Έως και τις 6 Φεβρουαρίου, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να καταθέσει την ιδέα του και να λάβει το moto z phone, moto mod Development Kit (MDK), καθώς και υποστήριξη από την ομάδα της Indiegogo για να λανσάρει μία επιτυχημένη καμπάνια crowdfunding. Οι νικητές του μεγάλου επάθλου θα κερδίσουν ένα ταξίδι στα κεντρικά της Lenovo στο Σικάγο, όπου θα γνωρίσουν την ομάδα ανάπτυξης τον moto mods, για να διερευνήσουν μαζί τρόπους υλοποίησης των ιδεών τους.
moto z Market App
Το να έχετε το αγαπημένο σας moto mod είναι πιο εύκολο από ποτέ. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στη φωτογραφία ή να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι παντού, ή ακόμα να έχετε κάνετε τις μουσικές σας λίστες την καρδιά του πάρτι; Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα moto mods και να έχετε τοπική υποστήριξη, με το νέο moto z Market App.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment