Οι...περίεργες αναζητήσεις της χρονιάς στην Google!

Μία ιδιαίτερη λίστα με τις …περίεργες αναζητήσεις του 2017 δημοσιεύει η Google. Ανάμεσά τους, μασκότ της χρονιάς αναδεικνύεται ο …μονόκερος που φαίνεται να ενδιαφέρει πολύ το κοινό, αν κρίνουμε από τα Google Search.
Ανάμεσα στους σχετικούς όρους και το Starbucks Unicorn Frappuccino, αλλά ακόμη και κέικ ή ζεστή σοκολάτα ή τσιζκέικ μονόκερου, αλλά και …λεμονάδα. Οι περισσότερες από τις σχετικές αναζητήσεις ωστόσο, προέρχονται από Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και την Μπανγκαλόρ.
Χαμός φαίνεται ότι γίνεται και με ένα παιδικό παιχνίδι που στην Ελλάδα αποκαλούμε “Χλαπάτσα” (Slime) που ήταν το νο1 στα trends “How to make” για το 2017. Μετά από αυτό δε μας προξενεί εντύπωση το ότι ήταν πολύ δημοφιλής η φράση αναζήτησης …”How to get slime out of carpet”.
Δημοφιλείς ήταν και αναζητήσεις από χαριτωμένα ζωάκια όπως η έγκυος καμηλοπάρδαλη ή το ιπποποταμάκι που γεννήθηκε πρόωρα, ενώ τα 5 πιο δημοφιλή memes ήταν τα “Cash Me Outside,” “United Airlines,” “Elf on the Shelf,” “What in Tarnation?” και “Mocking SpongeBob”.

Δείτε ολόκληρη τη σχετική δημοσίευση στο blog της Google

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment