Galaxy S9: με δύο διαφράγματα αλλά και 4GB RAM

Η Samsung έχει επισημοποιήσει πως τα Samsung Galaxy S9 και S9+ θα ανακοινωθούν στο επερχόμενο MWC 2018. Η πληροφορία ήρθε στο φετινό Consumer Electronics Show διά στόματος του DJ Koh, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας των Κορεατών. Πριν λίγο, φαίνεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο το κουτί του πολυαναμενόμενου Galaxy S9, φανερώνοντας πολλές πληροφορίες. Αν όντως η εικόνα που τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε το νέο S9 μοντέλο θα ενσωματώνει κάποιες λειτουργίες / δυνατότητες που θα δούμε για πρώτη φορά στην high-end Galaxy S οικογένεια, αλλά και χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να δούμε αναβαθμισμένα. 
Αρχικά, τα αναμενόμενα, η νέα συσκευή θα έχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό / σκόνη, εμπρόσθια selfie κάμερα 8 Megapixel, οθόνη 5.8 ιντσών QHD+, αναγνώστη ίριδας, τεχνολογία ασύρματης φόρτισης και ένα ζευγάρι ποιοτικά ακουστικά AKG (όπως και τα τωρινά Galaxy S8 / S8+). Δυστυχώς, η μνήμη RAM θα παραμείνει στα 4GB, ενώ ο χώρος αποθήκευσης θα είναι 64GB. Από εκεί και πέρα όμως, αναφορικά με τα δύο νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ο φετινός εκπρόσωπος της σειράς Galaxy S θα ενσωματώνει στέρεο ηχεία συντονισμένα από την AKG. Πρόκειται για μια προσθήκη που περίμεναν πολλοί καταναλωτές εδώ και καιρό. 
Πλέον, όσοι αγοράσουν το νέο S9 θα απολαμβάνουν μια βελτιωμένη εμπειρία αναπαραγωγής ήχου. Επιπρόσθετα, η κύρια κάμερα των 12 Megapixel θα έχει δύο διαφράγματα (f1.5 και f2.4), κάτι που σημαίνει πως ο φακός θα είναι σε θέση να τα εναλλάσσει, ακριβώς όπως συμβαίνει στις κανονικές φωτογραφικές μηχανές. Να σημειωθεί πως η Samsung έχει τοποθετήσει μια ένα παρόμοιο module κάμερας στην flip ναυαρχίδα (W2018) που διαθέτει μόνο στον πληθυσμό της Κίνας. Φυσικά, είναι λογικό να υποθέσουμε πως οι παραπάνω νέες προσθήκες θα δηλώσουν το παρόν και στον μεγαλύτερο αδελφό, Galaxy S9+. Δυστυχώς η Samsung φαίνεται πως θα διατηρήσει την μνήμη RAM στα 4GB, τουλάχιστον για το μικρό Galaxy S9 μοντέλο. Ωστόσο, η ύπαρξη στέρεο ηχείων και η δυνατότητα αλλαγής του διαφράγματος είναι όντως δύο νέα, πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Σε ενάμισι μήνα περίπου θα γνωρίζουμε αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά για τα επερχόμενα Galaxy S9 / S9+ smartphones, όταν και ανακοινωθούν στο MWC 2018. Αναμένουμε με ανυπομονησία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment