Alcatel 3V: φήμες για λεπτά πλαίσια, οθόνη 6 ιντσών 1080p

Η Alcatel ανακοίνωσε στο Consumer Electronics Show 2018 μια νέα σειρά smartphones για την παρούσα χρονιά με οθόνες αναλογίας 18:9. Για τα κινητά δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες, αλλά η εταιρεία υποσχέθηκε να δημοσιεύσει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά μέσα στο επόμενο διάστημα. Ένα εκ των πρόσφατα ανακοινωθέντων smartphones είναι το 3V, η μεσαία πρόταση της Alcatel από τις τρεις τις οποίες είδαμε πριν λίγες ημέρες. Όπως προαναφέρθηκε, οι πληροφορίες που μάθαμε για το κινητό ήταν λιγοστές. 
Μάλιστα, το μόνο δεδομένο ήταν η 18:9 αναλογία οθόνης, όπως και ο σχεδιασμός. Πριν λίγο όμως φαίνεται να διέρρευσε η πλειοψηφία των τεχνικών χαρακτηριστικών, ένα νέο render που απεικονίζει το κινητό, καθώς και η επικρατέστερη τιμή διάθεσης του. Συγκεκριμένα, το 3V αναμένεται να εξοπλίζει οθόνη 6 ιντσών με το προαναφερθέν 18:9 aspect ratio και ανάλυση 2160×1080 pixels. Κρυμμένος στο εσωτερικό του θα είναι ο τετραπύρηνος MediaTek MT6737, χρονισμένος στα 1450 MHz, ενώ θα τον συνοδεύουν 2GB μνήμης συστήματος και 16GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω MicroSD). Η κυρία κάμερα θα αποτελείται από δύο φακούς, 16 / 2 Megapixels έκαστος, ενώ το selfie module θα είναι της τάξης των 8 Megapixels. 
Η συσκευή θα είναι σε θέση να δεχτεί δύο κάρτες SIM, ενώ τέλος η μπαταρία θα κυμανθεί στα 3000 mAh. Ως… κερασάκι στην τούρτα έρχεται να προστεθεί η φημολογούμενη τιμή κυκλοφορίας που είναι τα 179 ευρώ. Μπορεί ο επεξεργαστής και η μνήμη RAM να υστερούν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όμως ως σύνολο το Alcatel 3V είναι μια πολύ δελεαστική πρόταση. Η μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης, η πολλά υποσχόμενη κάμερα και ο ικανοποιητικός χώρος της μπαταρίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν παράγοντες-κλειδιά για πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένουμε την διάθεση του 3V στους καταναλωτές, μαζί με τα αλλά δύο νέα μοντέλα της Alcatel.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment