HTC U11 Plus & U11 Life: φωτογραφίες για τις ναυαρχίδες της νέας εποχής

Η επίσημη ανακοίνωση των HTC U11 Plus και HTC U11 Life, είναι προγραμματισμένη για αύριο 2 Νοεμβρίου, όμως λίγο πριν γίνουν τα αποκαλυπτήρια, διέρρευσε hands-on video από τα δυο κινητά και εδώ έχουμε τις φωτογραφίες.
Update: Η τιμή του HTC U11 Plus στην Ολλανδία είναι 799 ευρώ
HTC U11 Plus
Το video δημοσιεύτηκε από το ελβετικό Blick (μπορείτε να το δείτε εδώ) και δυστυχώς δεν είναι δυνατό να ενσωματωθεί στο άρθρο.
HTC U11 Plus
Το video και οι φωτογραφίες μας επιτρέπουν να έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα είναι τα δυο επερχόμενα smartphones της HTC.
HTC U11 Plus
Το HTC U11 Plus αναμένεται με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1440×2880 pixels και aspect ratio 18:9. Στην πλάτη είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μαζί με την μονή κάμερα. Η πλάτη είναι αρκετά διάφανη για και βλέπουμε κάποια από τα εσωτερικά κομμάτια. Θα διαθέτει Edge Sense feature, που επιτρέπει στον χρήστη να πιέζει τις άκρες για να ενεργοποιεί διάφορες λειτουργίες.
HTC U11 Plus
Το μεσαίας κατηγορίας HTC U11 Life εμφανίζεται με Android One, διαθέτει μεγαλύτερα bezels και δεν έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη.
HTC U11 Life
HTC U11 Life
HTC U11 Life
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment