Xiaomi Mi A1. Επίσημο με οθόνη 5,5'', 4GB RAM και Snapdragon 625

Σε event που διοργάνωσε στο Νέο Δελχί, η Xiaomi ανακοίνωσε το αναμενόμενο Mi A1, μία συσκευή από νέα σειρά και με stock Android. Στο κομμάτι του hardware είναι παρόμοιο με το Xiaomi 5x, όμως αξιοσημείωτο για την πρόταση αποτελεί το ότι πρόκειται για μία Android Oneσυσκευή (την πρώτη της εταιρείας) που τροφοδοτείται από Android 7.1.2 Nougat.
Το Xiaomi Mi A1 διαθέτει μεταλλικό σώμα, LCD οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο Snapdragon 625 chipset, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Έχει dual cameras (όπως και το Mi 6 η ναυαρχίδα της εταιρείας) με dual-tone flash και 2x οπτικό zoom, ενώ το "παρών" δίνει ακόμη αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και μπαταρία 3.080mAh.
mi-android-one
Η ύπαρξη του stock Android συνεπάγεται ότι η Xiaomi λανσάρει τη συσκευή χωρίς το MIUI 9, παρ' όλα αυτά διατηρεί την MIUI camera app. Υπόσχεται επίσης ότι θα αναβαθμιστεί σε Oreo έως τα τέλη της χρονιάς, ενώ θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα λάβουν το... Android P (!) κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο.
Xiaomi Mi A1-02
mi-a1 xwres diathesimotitas


Το Xiaomi Mi A1 έρχεται σε μαύρο, χρυσό ή ροζ χρώμα με τιμή 14.999 ρουπίες για την ινδική αγορά (δηλαδή κάτω από €200). Θα είναι διαθέσιμο σε 37 χώρες (και στην Ελλάδα) και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment