Ravpower RP-PB043 hands-on

Ακόμη ένα powerbank της Ravpower έφτασε στα γραφεία μας και είναι ξεχωριστό σε σχέση με τα υπόλοιπα καθώς... σας το κάνουμε δώρο! Σύντομα θα τρέξει ο διαγωνισμός μας με δώρο 1 Ravpower RP-PB043 powerbank, προσφορά του canguro.gr οπότε... μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε συμμετοχή!
Προς το παρόν, όμως, ας δούμε το powebank καθ'αυτό. Είναι το πρώτο μοντέλο της Ravpower που δοκιμάζουμε με USB Type-C υποδοχή, την οποία έχουν όλα τα νέα smartphones πλέον, αλλά και το πρώτο με υποστήριξη Quick Charge 3.0 in και out! Έχει χωρητικότητα 20.100mAh και μπορεί να φορτίσει τη συσκευή σας πάνω από 5 φορές, από το 0% έως το 100%, ενώ το καλύτερο είναι πως μπορεί να το κάνει ταχύτατα!
Έχει πλαστική αλλά στιβαρή κατασκευή και ενδεικτικά LEDs για την κατάσταση φόρτισής του. Στη μια πλευρά του θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες θύρες: Μια microUSBγια τη φόρτισή του, η οποία υποστηρίζει Quick Charge 3.0... ευπρόσδεκτη καθώς τα 20.100mAh χρειάζονται αρκετές ώρες για να "γεμίσουν". Επίσης έχουμε μια USB Type-C είσοδο (5V/3A) και τρείς εξόδους, μια iSmart 5V/2.4Α, την ίδια USB Type-C (5V/3A) και μια Quick Charge USB έξοδο (5-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5A. Δεδομένο πως θα καλύψουν κάθε ανάγκη γρήγορης φόρτισης, ακόμη και 2 συσκευών ταυτόχρονα!
Στη συσκευασία θα βρείτε ένα ειδικό soft pouch μεταφοράςδύο καλώδια microUSB σε USB και έναν αντάπτορα θηλυκό microUSB σε αρσενικό USB Type-C.Επίσης και τη lifetime warranty κάρτα για εγγύηση εφ'όρου ζωής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment