Με διπλή κύρια κάμερα και το νέο Moto X4

Το νέο Moto X4 παρουσίασε η Lenovo στην έκθεση IFA και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στο πλούσιο από συσκευές και όμορφο περίπτερο της εταιρείας. Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,2 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass. Στο εσωτερικό του διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 630 SoC που με τη σειρά του ενσωματώνει δύο τετραπύρηνα αρθρώματα Cortex-A53 όσον αφορά στον επεξεργαστή γενικής χρήσης καθώς και τον επεξεργαστή γραφικών Adreno 508. 
Το system-on-chip συνοδεύεται από 3GB RAM και από 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, με τη συσκευή να είναι συμβατή με 4G LTE Cat.13 και να διαθέτει επιπλέον δυνατότητα dual-SIM, αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, Bluetooth 5.0, USB Type-C υποδοχή και τρία μικρόφωνα. Να αναφέρουμε ότι η συσκευή αντέχει στο νερό (IP68-certified) και πως διαθέτει ανθεκτικό γυαλί και στο πίσω μέρος. 
Η μπαταρία, που είναι ικανή για φόρτιση 15W, έχει χωρητικότητα 3000mAh. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και σε σύστημα φακών f/2.0 ενώ συνοδεύεται από LED flash. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό της είναι μία ειδική low-light λειτουργία –στα 4,0 Megapixels- που συνδυάζει τη πληροφορία από περισσότερα pixels για να προσφέρει εικόνες περισσότερο καθαρές και ευκρινείς σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Η κύρια κάμερα, βασίζεται σε δύο αισθητήρες, στα 12 Megapixels (1,4μm pixels, Dual Pixel) και στα 8,0 Megapixels (1.12μm pixels), με τη πρώτη να διαθέτει σύστημα φακών με f/2.0 και τη δεύτερη να είναι ultra-wide angle 120⁰ με f/2.2. 
Το σύστημα διπλή κάμερας συνοδεύεται από σύστημα phase detection autofocus και από dual-tone LED flash και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες με ωραίο “bokeh-like” εφέ, να τραβήξει ωραίες ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή να επιχειρήσει υπερευρυγώνιες λήψεις και να τραβήξει video σε ανάλυση 4K.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment