iPhone 8 και iPhone 8 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα!

H Apple είναι αυτή τη στιγμή στην σκηνή και ανακοινώνει τα νέα της προϊόντα. Η μεγάλη στιγμή ήρθε για να δούμε επιτέλους τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Στο κομμάτι του σχεδιασμού δεν έχουμε ουσιαστικές αλλαγές, με τα νέα iPhones να είναι ίδια με τους προκάτοχούς τους. Οι νέες συσκευές θα έρθουν με οθόνη 4.7 ίντσες για το iPhone 8 και 5.5 ίντσες για το iPhone 8 Plus, που έχουν ίδιες αναλύσεις με τα περσινά μοντέλα... Στο εσωτερικό της συσκευής έχουμε τον νέο Apple A11 Bionic, που έχει 6 πυρήνες. 
Οι δύο πυρήνες είναι για επιδόσεις και οι άλλοι τέσσερις για οικονομία στην μπαταρία, ώστε να τρέχουν σε αυτούς εφαρμογές χαμηλότερων απαιτήσεων. H GPU είναι η πρώτη που είναι σχεδιασμένη από την ίδια και προσφέρει 30% μεγαλύτερες επιδόσεις, με την μισή μπαταρία. 
Η συσκευή είναι είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη και διατηρεί τα στερεοφωνική ηχεία. Στο κομμάτι της κάμερας, το iPhone 8 έρχεται με 12MP αισθητήρα, με το νέο χρωματικό φίλτρο της εταιρίας. Το iPhone 8 Plus έρχεται με διπλή κάμερα που αποτελείται από δύο αισθητήρες των 12MP. 
Ο ένας έχει φακό με διάφραγμα f/1.8 και ο δεύτερος που είναι και τηλεφακός (2X οπτικό ζουμ), έχει φακό με διάφραγμα f/2.8. Η κάμερα τραβάει 4Κ βίντεο, όπως και πριν, όμως τώρα το slow motion βίντεο είναι 1080p@240fps. Στις νέες προσθήκες που έχουν τα νέα iPhones, είναι και η ασύρματη φόρτιση. Επιτέλους η εταιρίας αποφάσισε να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, προσφέροντας την λειτουργία στα iPhone 8 και 8 Plus.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment