iPhone 8: Face ID, αναβαθμισμένα AirPods και Animoji

Με αναγνώριση προσώπου, αναβαθμισμένα Air Pods και Animoji, δηλαδή κινούμενα Emoji θα έρχεται το iPhone 8, σύμφωνα με νέες διαρροές. Από τότε που κυκλοφόρησε ο κώδικας του HomePod firmware, έχουμε μάθει αρκετά πράγματα σχετικά με το πολυσυζητημένο iPhone που αναμένεται να παρουσιαστεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβριου.
Αυτύ τη φορά όμως, η διαρροή έρχεται από μια τελική έκδοση του iOS 11 που επίσης αναμένεται. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το 9to5Mac το iPhone 8 (ή όπως θα αποκαλείται) θα περιλαμβάνει το “Face ID” το οποίο θα αντικαταστήσει πιθανότατα το Touch ID, καθώς και νέα κινούμενα emoji καθώς και κάποιες αλλαγές στο status bar.
Face ID
Το Face ID αναφέρεται στον νέο τρόπο ξεκλειδώματος του iPhone 8 με το πρόσωπο του χρήστη. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι χρήστες θα πρέπει να κινούν το πρόσωπό τους γύρω γύρω ώστε να το σκανάρει η κάμερα και να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο.
face id iphone8
Animoji
Τα animoji θα είναι κινούμενα emoji-μηνύματα, τα οποία θα χρησιμοποιούν τη φωνή του χρήστη και θα αντικατοπτρίζουν τις εκφράσεις προσώπου του χρήστη. Τα Animoji, σύμφωνα με τη διαρροή, θα χρησιμοποιούν τη σάρωση προσώπου για να δημιουργούν τρισδιάστατα emoji, τα οποία θα βασίζονται στις εκφράσεις προσώπου του χρήστη.
animoji iphone8
Κινούμενες εικόνες στo status bar
Οι πληροφορίες του status bar φαίνεται ότι θα παρέχονται μέσω animation σε κάθε πλευρά όπου υπάρχει η “εγκοπή” της κάμερας. Αριστερά θα βρίσκονται πληροφορίες για την ώρα και την τοποθεσία και δεξιά πληροφορίες για τις συνδέσεις Wi-Fi, το σήμα και τη μπαταρία.
Οι κινούμενες εικόνες θα αλλάζουν μεταξύ των διαφόρων status, ενώ πιθανότατα θα υπάρχουν και πληροφορίες σχετικά με το Bluetooth.
Airpods
Ενώ τα airpods λέγεται ότι θα είναι ανανεωμένα, σχεδιαστικά δεν φαίνεται να έχουν διαφορές με την υπάρχουσα έκδοση, πέρα από το γεγονός ότι η ένδειξη φόρτισης έχει μεταφερθεί στο εξωτερικό της θήκης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας χωρίς να χρειαστεί να την ανοίξει.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment