H Logitech με μοναδικά γκάτζετ στην έκθεση IFA 2017!

Η Logitech για μία ακόμη χρονιά κόσμησε με την παρουσία της την έκθεση IFA, καθώς η γνωστή εταιρεία αξεσουάρ ήχου και περιφερειακών, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την μεγαλύτερη γιορτή της τεχνολογίας.
Στην επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στο booth της γνωστής εταιρείας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που φέρουν το Logitech brandMice, keyboards, ηχεία, κάμερες και πολλά ακόμη high-tech λύσεις βρίσκονταν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός και εκτός της έκθεσης.
Logitech (2)
Logitech (3)
Η Logitech πέραν των γνωστών προτάσεων που ήδη γνωρίζουμε, παρουσίασε για πρώτη φορά στην IFA το G603 ένα νέο wireless gaming mouse, το οποίο ξεχωρίζει για τον HERO (High Efficiency Rated Optical) σένσορα, που καταγράφει με ακρίβεια ακόμη και την παραμικρή κίνηση, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή συμπεριφορά με παραπάνω από 500 ώρες αυτονομίας.
logitech-lightspeed-wireless-gaming-mouse_1504094220015
To G603 συνοδεύτηκε και από το G613, ένα εκπληκτικά γρήγορο mechanical gaming keyboard, το οποίο είναι το πρώτο της Logitech στο οποίο γίνεται χρήση της τεχνολογίας Lightspeed. Το εν λόγω keyboard διακρίνεται για την εκπληκτική αυτονομία του, καθώς μπορεί να αντέξει περίπου 18 μήνες με δύο ΑΑ μπαταρίες, ενώ επιπλέον διαθέτει Romer-G mechanical switches και έξι programmable keys. Τόσο το G603 όσο και το G613 θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Σεπτέμβριο.
Logitech (7)
Logitech (1)
Εκτός από τα παραπάνω, στο πλαίσιο της IFA 2017 η Logitech διοργάνωσε και πολλά happenings που παρουσίασε τα προϊόντα της, φέρνοντας ακόμη και μία… Formula 1, αλλά και βουτώντας τα υπερανθεκτικά portable ηχεία UE Boom μέσα σε μία πισίνα με νερόΔείτε το video για να πάρετε μία γεύση…
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment