ZTE Blade V7 Plus: άργησε αλλά ήρθε..

Η ZTE κυκλοφόρησε το Blade V7 και το Blade V7 Lite στις αρχές του 2016 στο MWC της Βαρκελώνης. Στη συνέχεια, ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε την διάδοχο σειρά Blade V8, δηλαδή πριν από μερικούς μήνες. Όλως περιέργως, τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συσκευή, το Blade V7 Plus! Η λέξη «Plus» στην ονομασία υποδηλώνει την προσθήκη νέων εξαρτημάτων και λειτουργιών όπως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία φορτίου 2.540 mAh.
Το τηλέφωνο έρχεται με το ξεπερασμένο chipset MT6753 που εθεωρείτο ήδη παλαιό τότε, το 2016 πόσο μάλλον τώρα, περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα. Η ZTE διατήρησε τα ίδια χαρακτηριστικά, όσον αφορά στο μέγεθος της οθόνης 5,2 ιντσών και στο συνδυασμό μνήμης 2 GB RAM / 16 GB ROM. Η μεγαλύτερη δε απογοήτευση, έρχεται από το λειτουργικό σύστημα. Το Blade V7 Plus λειτουργεί με Android 6.0 Marshmallow.
Ο νέος ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά της συσκευής, ακριβώς κάτω από τη φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 13 MP η οποία συνοδεύει από ένα LED φλας. Η εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 8 MP του τηλεφώνου είναι κι αυτή αναβαθμισμένη σε σχέση με τα άλλα περσινά τηλέφωνα της σειράς. Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα 10 πιο ισχυρά κινέζικα smartphones του 2016! Το ZTE Blade V7 Plus έρχεται σε δύο επιλογές χρωμάτων, Platinum Grey και Ion Gold και είναι ήδη διαθέσιμο σε διάφορες αγορές όπως της Ρωσίας και της Αυστραλίας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment