Moto X4: Με διπλή κάμερα διαθέτοντας προστασία IP68

Μια νέα εικόνα του Moto X4 ήρθε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνοντας τον σχεδιασμό που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες το Moto X4 θα έρχεται με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που είχαμε δει προηγουμένως. Σύμφωνα με τις νέες διαρροές, το επερχόμενο μοντέλο θα έχει δύο κάμερες στην πλάτη ανάλυσης 8MP και 12MP κι όχι 13MP η καθεμία όπως ήθελαν οι προηγούμενες φήμες. 
Η μπροστινή του κάμερα αναμένεται στα 16MP. Επιπλέον, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.000mAh αντί για 3.800mAh. Μια άλλη αλλαγή είναι ότι αντί για το Snapdragon 660 τελικά θα έρχεται με το Snapdragon 630 για SoC, με χρονισμό στα 2.2GHz και εν τέλει η RAM του θα είναι στα 4GB με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Η οθόνη του θα είναι στις 5,2 ίντσες με ανάλυση full-HD. Όπως είχε αναφερθεί, η συσκευή θα διαθέτει προστασία IP68.
 Παρόλο που οι προηγούμενες φήμες το ήθελαν να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του Ιουνίου, οι νέες αναφορές κάνουν λόγο για το Φθινόπωρο, κοντά στην Black Friday. Για την τιμή του προηγουμένως λεγόταν ότι θα κοστίζει 325 δολάρια στην Ινδία, αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment