Η LG ανακοίνωσε νέες συσκευές Q6, Q6+ και Q6a

Η LG μόλις κυκλοφόρησε μία νέα σειρά οθονών “FullVision” για τις δικές της midrange συσκευές σειράς Q, για τις οποίες διέρρευσαν πληροφορίες πρόσφατα. Η εταιρεία ως μεσαίας κατηγορίας (midrange), αποκαλεί τα smartphone τα οποία διαθέτουν τα βασικά χαρακτηριστικά των συσκευών υψηλής ποιότητας LG, σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.
Αντί για παράδειγμα η LG να προσφέρει μία συσκευή "G6 mini", προτίμησε να δημιουργήσει μία νέα σειρά συσκευών. Η συσκευή LG Q6 είναι μία ενδιάμεση επιλογή, ενώ οι εκδόσεις Q6+ και Q6a είναι ένα βήμα πάνω ή κάτω από τη σειρά Q6, αντίστοιχα. Οι διαφορετικές συσκευές, διαφέρουν μόνο σε ποσότητες μνήμης RAM και σε αποθηκευτικούς χώρους. Όλες οι παραλλαγές Q6 θα συνοδεύονται από οθόνες FullVision 5,5 ιντσών, ανάλυσης FHD+ (2160 x 1080px) όμοιες σε σχεδίαση με τη συσκευή LG G6. Στο εσωτερικό τους “κατοικεί” ένας Snapdragon 435, ενώ η συσκευές τροφοδοτούνται από μία μπαταρία 3.000 mAh.
 Οι διαμορφώσεις μνήμης RAM και αποθηκευτικών χώρων για τις εκδόσεις Q6: - LG Q6α - 2GB ποσότητας μνήμης RAM / 16GBαποθηκευτικού χώρου - LG Q6 - 3GB ποσότητας μνήμης RAM / 32GB αποθηκευτικού χώρου - LG Q6 + - 4GB ποσότητας μνήμης RAM / 64GB αποθηκευτικού χώρου Στις προδιαγραφές συμπεριλαμβάνονται Wi-Fi 802.11n (όχι 5 GHz) και Bluetooth έκδοσης 4.2.
Στο πίσω μέρος των συσκευών θα συναντήσετε μία ενιαία κάμερα 13 MP, με μία δευτερεύουσα 100-degree 5MP selfie κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Το υλικό από το οποίο αποτελούνται οι συσκευές είναι 7000 series αλουμίνιο, όπως και το G6. Όλες οι νέες Q6 συσκευές θα έχουν τη δυνατότητα facial recognition, χαρακτηριστικό της συσκευής G6. Οι συσκευές σειράς Q6 αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε βασικές αγορές - αρχικά - της Ασίας, τον Αύγουστο. Στη συνέχεια τα νέα smartphone θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής και Αμερικής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment