Huawei Mate 10: all-screen οθόνη, Kirin 970 και AR;

Η Huawei συνηθίζει να ανακοινώνει τις νέες ναυαρχίδες της σειράς Mate μέσα στο φθινόπωρο, και φέτος το Huawei Mate 10 δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση. Οι πληροφορίες λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση του Mate 10 θα γίνει τον Οκτώβριο. Με το Huawei Mate 10, η εταιρεία αναμένεται να ακολουθήσει το trend με τις all-screen συσκευές, όπως Samsung Galaxy S8 και LG G6, τα οποία προηγήθηκαν και το iPhone 8, που αναμένεται Σεπτέμβριο.
 Οι φήμες λένε ότι η Huawei μπορεί να χρησιμοποιήσει την “Full Active” 6 ιντσών οθόνη της JDI, η οποία έχει ανάλυση 1080×2160 pixels, aspect ratio 18:9 και λέγεται ότι θα μπει και στην bezel-less ναυαρχίδα της Sony. Το panel της JDI μεταξύ άλλων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βρεγμένα δάχτυλα και η μαζική παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει.
Άλλες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για επεξεργαστή Kirin 970, ο οποίος λέγεται ότι θα ανταγωνίζεται στα ίσα τις ναυαρχίδες των Qualcomm και Samsung (Snapdragon και Exynos). Το Huawei Mate 10 αναμένεται επίσης με διπλή κάμερα, τεχνολογία 3D-sensing σε συνδυασμό με σάρωση ίριδας και υποστήριξη AR (δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό). Αυτή τη στιγμή κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για τα παραπάνω, αλλά αν η Huawei εξοπλίσει το smartphone με την κατάλληλη μπαταρία και ποσότητα RAM, τότε μιλάμε σίγουρα για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για phablet.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment