Η Qualcomm θέλει εκτός τα iPhone στις ΗΠΑ!

Οι δύο εταιρίες δε τα πηγαίνουν καλά και οι σχέσεις τους δοκιμάζονται για ακόμη μια φορά, με την Qualcomm να ζητά από την επιτροπή εμπορίου των ΗΠΑ την απαγόρευση εισόδου των iPhone στις ΗΠΑ
Πληροφορίες του Bloomberg λένε πως η εταιρία ετοιμάζεται να ζητήσει από την επιτροπή εμπορίου των ΗΠΑ την απαγόρευση της εισόδου των iPhone που κατασκευάζονται στο εξωτερικό από την Apple. Αν και σίγουρα είναι αρκετά αισιόδοξη, η κίνηση ενδέχεται να μην έχει θετικές για εκείνη συνέπειες παρά τις όποιες διαφορές έχει με την αμερικάνικη εταιρία. 
Οι σχέσεις τους εντάθηκαν τη τελευταία περίοδο όταν η Qualcomm κατηγόρησε την Apple πως "έριξε" τις επιδόσεις των modems στο εσωτερικό των iPhone 7 για δείχνουν ίδια σε επιδόσεις με αυτά της Intel, όπως έτυχε να δούμε μέσα στον Απρίλιο. Ο CEO της Apple, Tim Cook σε δηλώσεις του κατά την δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας δήλωσε πως δεν έχει κάποια πρόταση από την Qualcomm και θεωρεί πως η δική του πλευρά έχει δίκιο στην όλη υπόθεση κάτι που ενδέχεται να πιστεύει και η Qualcomm. Το τι θα γίνει στη πορεία, μένει να το δούμε στο άμεσο μέλλον.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment