H ΒΙΧΒΥ ME ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017

Η Bixby, η νέα ψηφιακή βοηθός της Samsung αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy S8 και S8+. Άλλωστε, το γεγονός ότι η Samsung αφιέρωσε ένα ολόκληρο πλήκτρο για αυτήν, δείχνει την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει. Ένα σημαντικό μειονέκτημα, είναι ότι αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα Αγγλικά ή στα Κορεάτικα και στις πρώτες ημέρες δεν διαθέτει την τόσο μεγάλη λειτουργικότητα.
Samsung-s8-plus
Πότε η Bixby θα προσθέσει αυτές τις νέες δυνατότητες; Μέχρι τώρα κανένας δεν γνώριζε, αλλά η επίσημη ιστοσελίδα υποστήριξης της Samsung Γερμανίας, ίσως μας δίνει την απάντηση. Συγκεκριμένα, η ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων ενημερώθηκε πρόσφατα και υποστηρίζει ότι η Bixby θα μπορεί να απαντήσει στα Γερμανικά το τέταρτο τρίμηνο του 2017. Μάλιστα, το άρθρο συνοδεύεται και από μια μικρή φωτογραφία με το «Bixby says Hello» στα Γερμανικά.
Αν και δεν έχουμε κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά υποδεικνύουν ότι μέσα στο φθινόπωρο θα έχουμε τη διάθεση κάποιου σημαντικού update. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Bixby δε θα προορίζεται μόνο για το Galaxy S8 και μάλλον θα πρέπει να είναι παρούσα και στο Galaxy Note 8. Το Note 8 αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή μέσα στην πρώτη εβδομάδα της IFA, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πιο κατάλληλη περίσταση για τη διάθεση μιας σημαντικής ενημέρωσης λογισμικού.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment