Διέρρευσε το πρώτο ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7

Πριν από μερικές ημέρες, η Samsung επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να κυκλοφορεί ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7 σε ορισμένες αγορές, εκτός φυσικά από τις ΗΠΑ και την Ινδία. Σήμερα, δημοσιεύθηκαν στο Διαδίκτυο ορισμένες φωτογραφίες που φαίνεται να απεικονίζουν ένα refurbished Galaxy Note 7. Η φωτογραφία προέρχεται από το μακρινό Βιετνάμ, όπου η Samsung λέγεται ότι έχει αρκετές εγκαταστάσεις παραγωγής συσκευών, κάτι που αυξάνει την αξιοπιστία του συγκεκριμένου leak.
Το νέο αυτό Note 7, που μάλλον δε θα αποκαλείται έτσι για να αποφευχθούν συνειρμοί που η Samsung δε... θέλει να υπάρχουν, διαθέτει διαφορετικό αριθμό μοντέλου, N935, σε αντίθεση με τον N930 της αρχικής συσκευής. Επιπλέον, η μπαταρία του διαμορφώνεται στα 3.200mAh, 300mAh λιγότερα από εκείνα του αρχικού μοντέλου. Η πρόσφατη έρευνα της Samsung θεώρησε υπεύθυνη τη μεγάλη μπαταρία για τις αναφλέξεις της συσκευής, επομένως μια μικρότερη τόσο ως προς τα mAh αλλά και ως προς το φυσικό μέγεθος, θα λειτουργεί απροβλημάτιστα.
note-7-refurbish-4
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν πρόκειται για ένα ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, όσον αφορά την τιμή ή την κυκλοφορία του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment