Επισκευασμένα Galaxy Note 7 στην αγορά

Η Samsung με ανακοίνωσή της σήμερα, επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται να φέρει πίσω στην αγορά το Galaxy Note 7 και συγκεκριμένα τις συσκευές που αποσύρθηκαν τον περασμένο χρόνο μετά από το σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη μπαταρία και το οποίο οδηγούσε σε εκρήξεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Samsung θα επισκευάσει όλα τα Galaxy Note 7 που έχουν επιστραφεί μετά από την ανάκληση, και θα τα διαθέσει στην αγορά είτε για ανακύκλωση είτε προς ενοικίαση «όπου αυτό είναι κατάλληλο». 
Για να αποφύγει η κορεατική εταιρεία οποιοδήποτε νέο πρόβλημα με εκρήξεις, η Samsung «θα βρίσκεται σε συνεννόηση με τις ρυθμιστές αρχές και τους παρόχους». Στο κομμάτι της ανακύκλωσης γίνεται αναφορά στο ότι εξαρτήματα του τηλεφώνου όπως ή κάμερα, θα πρέπει να αφαιρούνται από τη συσκευή από εταιρείες που ειδικεύονται σε παρόμοιες υπηρεσίες, και να χρησιμοποιούνται για διάφορους δοκιμαστικούς σκοπούς. 
Επιπλέον η Samsung αναφέρει ότι για ανακύκλωση συγκεκριμένων μερών του τηλεφώνου, θα πρέπει να ακολουθηθούν ειδικές διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Σε ότι αφορά την πώληση των επισκευασμένων μοντέλων, η Samsung δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα λεπτομέρειες όπως το πότε αυτή θα συμβεί και σε ποιες χώρες, μεταφέροντας την τελική απόφαση για το μέλλον.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment