iOS 10.3 - Aναζητήστε μη ενημερωμένες και προβληματικές εφαρμογές

Είναι σχεδόν πιθανό πως πολλοί από εσάς τους χρήστες, έχετε εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας iPhone, οι οποίες έχουν να λάβουν ενημέρωση μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενδέχεται λοιπόν η χρήση των εφαρμογών αυτών να δημιουργεί πρόβλημα στη συσκευή, επιβραδύνοντάς τη ή δημιουργώντας εμπλοκή στο λειτουργικό της. Εφαρμογές οι οποίες δεν είναι ενημερωμένες και δεν συμβαδίζουν με τις εκάστοτε βασικές αλλαγές του λειτουργικού iOS, συχνά παρουσιάζουν σημαντικά πρoβλήματα. Και εντάξει εάν υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές όπως στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή του κοινωνικού δίκτυου twitter στο App Store, τα πράγματα είναι εύκολα. Tι γίνεται όμως στην περίπτωση που είναι αναντικατάστατες; 
Στη νέα αναβάθμιση iOS 10.3 που αναμένουμε έως το τέλος του μήνα, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αναζητήσετε εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας, οι οποίες πλέον έχουν εγκαταλειφθεί από τους δημιουργούς τους. Ας δούμε πώς μπορεί να γίνει: Από την οθόνη Αφετηρίας ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις -Γενικά -Πληροφορίες -Εφαρμογές. 
Θα χρειαστεί να περιμένετε ελάχιστα δευτερόλεπτα ώστε να συμπληρωθεί η λίστα με όλες σας τις εγκατεστημένες εφαρμογές, να καταμετρηθούν οι φωτογραφίες και τα τραγούδια, πριν η λέξη “Εφαρμογές” μετατραπεί σε εικονικό πλήκτρο. Το ότι είναι επιλέξιμη αναγνωρίζεται από το σύμβολο  που θα εμφανιστεί στα δεξιά της. Θα συναντήσετε στην επόμενη σελίδα μία λίστα με τις εφαρμογές, οι οποίες δεν είναι ενημερωμένες κι ενδεχομένως να επιβραδύνουν τη συσκευή σας iPhone. Αγγίξτε μεμονωμένα μία εφαρμογή να ελέγξετε τις ενημερώσεις της. Εάν δεν σας είναι απαραίτητες, καιρός να αποχωρήσουν από την οθόνη αφετηρίας της συσκευής σας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment