HexH2O, το drone "παντός-καιρού

Η αλήθεια είναι ότι τα drones δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως είναι η βροχή, το χιόνι ή οι δυνατές ριπές ανέμου που τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Για αυτό και το HexH2O Pro V2 είναι ένα drone που σχεδιάστηκε για να διαφέρει από τα υπόλοιπα quad-copters, καθώς δύναται να πετάξει ακόμη και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, πραγματοποιώντας μάλιστα ακόμη και video recording κάτω από το νερό!
hexh2o-pro1-970x546-c
To ιδιαίτερο drone της σχετικά άσημης εταιρείας HexH2O είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και έχει δημιουργηθεί για να αντέχει στις... κακουχίες.  Μην σας ξεγελάει το μάλλον άγνωστο όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας του, καθώς το HexH2O φέρει μία σειρά από parts που προέρχονται από την DJI, οπότε όπως καταλαβαίνετε η υψηλή τεχνολογία και η μοναδική αντοχή του θα πρέπει να θεωρούνται αδιαμφισβήτητα. To HexH2O όχι μόνο μπορεί να πετάξει μέσα στη βροχή και στο χιόνι, αλλά παράλληλα να επιπλεύσει στο νερό, δίνοντας τη δυνατότητα για underwater video recording, καθώς το main body του μπορεί να παραμείνει πάνω από το νερό και η ειδική αδιάβροχη κάμερα να κάνει τη "δουλειά".
hexh2o-pro4-970x546-c
hexh2o-pro5-970x546-c
Με 6 ρότορες, αυτονομία που ξεπερνάει τα 30 λεπτά, τη δυνατότητα να πετάει με ανέμους που φτάνουν τα 40 χιλιόμετρα την ώρα και κάμερα που επιτρέπει 4K footage και φωτογραφίας με ανάλυση στα 12MP, το HexH2O είναι ένα high-end drone με απίστευτα premium χαρακτηριστικά που είναι ειδικά κατασκευασμένο για επικίνδυνες αποστολές. Βέβαια,  η τιμή του είναι τσουχτερή, καθώς κοστίζει στα 6.449$, ωστόσο εάν ασχολείστε με το επαγγελματικό drone video/photo recording τότε το HexH2Ο σίγουρα αξίζει τα χρήματα που θα δαπανήσετε για την αγορά του (θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Μαρτίου).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment