Τα smartphones της Honor επίσημα στην ελληνική αγορά

Έρχονται επιτέλους επίσημα, και στην Ελλάδα, τα Huawei Honor 7 lite και Honor 8. Η Huawei είναι ένα από τα brands που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο των smartphones, τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμπειρία χρήσης. Τα Honor 7 lite και Honor 8 είναι smartphones κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και ήρθαν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ένας σύγχρονος χρήστης. Η άριστη επίδοση είναι δεδομένη, και σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή τα smartphones αυτά ήρθαν να κάνουν την διαφορά. Το Honor 7 lite, ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 650, αρχιτεκτονικής 16nm, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Αν σε αυτό προσθέσεις και την μπαταρία των 3.000 mAh, μιλάμε τότε για αυτονομία που θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό. Όσο αφορά στην οθόνη, είναι Full HD IPS με διαγώνιο 5.2 ίντσες. Το σώμα της συσκευής είναι φτιαγμένο από αεροπορικού τύπου αλουμίνιο, δίνοντας μια premium αίσθηση όταν το κρατάς. Έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, για ακόμη πιο γρήγορο ξεκλείδωμα, ο οποίος μαθαίνει κατά την χρήση ώστε να αποτρέπει να γίνονται αποτυχημένες προσπάθειες. Στην πλάτη του Honor 7 lite συναντάμε κάμερα 13 Megapixel, με διάφραγμα φακού f2.0 για γρήγορες φωτογραφίες, με τον επεξεργαστή εικόνας Smart Image 3.0 να παρέχει επιλογές όπως HDR και Light Painting. Η μπροστινή κάμερα είναι 8 Megapixel, έχοντας και αυτή όπως η πίσω, ευρυγώνιο φακό για καλύτερες λήψεις και εκπληκτικές selfies.
Το Honor 8 φέρνει τον εντυπωσιακό επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950, κατασκευασμένος και αυτός με την διαδικασία των 16nm, ο οποίος έχει 8 πυρήνες και επίσης έναν συν-επεξεργαστή i5, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χωρητικότητας 3.000 mAh. Επιπλέον μνήμη RAM 4GB RAM, και ενσωματωμένη μνήμη 32 GB, η οποία είναι επεκτάσιμη με κάρτες microSD έως και 128GB. Όσο αφορά στην κατασκευή, το Honor 8 έχει πίσω μέρος φτιαγμένο από γυαλί 15 στρώσεων, και σε συνδυασμό με το μεταλλικό πλαίσιο προσφέρει ένα ικανοποιητικό σύνολο, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό σε πτώσεις. Η οθόνη που του είναι 5.2 ιντσών με ανάλυσης Full HD τεχνολογίας LCD IPS. Η κάμερα του Honor 8 ήρθε για να ξεχωρίσει. Είναι εφοδιασμένο με dual-camera 2 αισθητήρων 12 Megapixel, εκ των οποίων, ένας RGB για την σύλληψη των χρωμάτων και ένας μονόχρωμος για καλύτερες λεπτομέρειες.
Ο μονόχρωμος αισθητήρας είναι ικανός να αιχμαλωτίσει 3 φορές περισσότερο φως, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, μειώνοντας τον θόρυβο ακόμη και στο σκοτάδι, με το αποτέλεσμα να είναι κορυφαίο. Διάφορα φίλτρα και επιλογές είναι διαθέσιμές στην εφαρμογή της κάμερας, όπως η δυνατότητα εμφάνισης του «Bokeh effect», με το οποίο θολώνει το background του αντικειμένου που φωτογραφίζεις. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 8 Megapixel για super selfies. Η συσκευή έχει τη νέα θύρα φόρτισης USB Type-C, βάζοντας τέλος στο πως θα περιστρέψεις το καλώδιο για να το συνδέσεις. Επιπλέον προσφέρει ταχύτατη φόρτιση φτάνοντας στο 47% μέσα σε 30 λεπτά φόρτισης. Αν βιάζεσαι ακόμη περισσότερο, 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν 2 ώρες τηλεφωνική ομιλίας ή 6 ώρες μουσικής. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει ο έξυπνος αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με δυνατότητα εκμάθησης, μειώνοντας τον χρόνο απόκρισης.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment