Apple: τρία νέα iPad Pro την άνοιξη του 2017!

Αν και παραδοσιακά το φθινόπωρο είναι η εποχή κατά την οποία η Apple παρουσιάζει τα νέα της iPhone, η άνοιξη είναι εκείνη η περίοδος που η εταιρεία επιλέγει να ανανεώσει τη σειρά iPad και το 2017 φαίνεται ότι θα είναι το έτος κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η άφιξη νέων μοντέλων. Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν την παρουσίαση τριών νέων iPad Pro, συμπεριλαμβανομένων δυο νέων μεγεθών.
Οι φήμες, συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι στις αρχές του 2017 θα δούμε μια σημαντική αναβάθμιση στο iPad Pro των 12.9 ιντσών καθώς και ένα νέο iPad mini το οποίο θα έρθει να προστεθεί στη σειρά Pro. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μια δικαιολογημένη απορία, είναι το γεγονός ότι θα μεγαλώσει η οθόνη του "standard" iPad Pro που επίσης θα δημιουργηθεί και έτσιθα περάσουμε από τις 9.7 ίντσες στις 10.1 ίντσες.
Πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο για να θεωρήσουμε τη φήμη αυτή έγκυρη. Θα φάνταζε πιο έγκυρη η φήμη αν τόνιζε ότι η Apple απλώς θα μεγαλώσει την οθόνη μειώνοντας τα bazels. Η νέα σειρά iPad Pro αναμένεται να περιλαμβάνει θύρα ακουστικών των 3.5 χιλιοστών, μια κάμερα των 12MP στο πίσω μέρος και φυσικά την τεχνολογία οθόνης True Tone. Η εταιρεία, λέγεται ότι εργάζεται και σε ένα Smart Keyboard για κάθε ένα από αυτά τα νέα tablets.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment