Microsoft: Διέρρευσε teaser με το Surface Phone

Για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο καθημερινά συναντάμε στο διαδίκτυο διάφορα άρθρα που αναφέρονται σε φήμες για το επερχόμενο Surface Phone της Microsoft. 
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα οι φήμες σιγά σιγά τελειώνουν και σύντομα η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα πρόταση της στην αγορά των smartphones στην «μετά Lumia» εποχή. Πριν λίγες μέρες στον επίσημο λογαριασμό της Microsoft Australia στο Twitter δημοσιεύτηκε καταλάθος - αν και μόνο καταλάθος δεν γίνονται αυτά - μία φωτογραφία που απεικονίζει το Surface Pro 4, το Surface Book και στην μέση βρίσκεται ένα smartphone με τον τίτλο της φωτογραφίας να είναι «New One in Surface family» (δηλαδή Νέο Μέλος στην οικογένεια Surface). Το σχόλιο της Microsoft Australia στην φωτογραφία είναι «Soon!», δηλαδή σύντομα Η συγκεκριμένη φωτογραφία μετά από λίγη ώρα κατέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Microsoft Australia, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Οι φήμες θέλουν την Microsoft να ετοιμάζει ένα μεγάλο event τον Οκτώβριο, όπως και πέρσι, όπου εκεί αναμένεται να παρουσιάσει το Microsoft Surface Phone. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αναμένεται με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών ανάλυσης 2K και πιθανότατα τεχνολογίας AMOLED. Το SoC του θα είναι το νέο πανίσχυρο Snapdragon 830, που αναμένεται με οκτώ πυρήνες στα 10nm, επομένως εικάζεται ότι το νέο smartphone της Microsoft θα κάνει την εμφάνιση του στις αρχές του 2017, όπου αναμένεται να είναι διαθέσιμο το νέο SoC της Qualcomm.
Για τους λάτρεις της φωτογραφίας το Surface Phone θα φέρει μία κάμερα ανάλυσης 20 MP με φακό Carl Zeiss. Οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο για τρεις εκδόσεις με την βασική να διαθέτει 4 GB RAM και 64 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, μία με 6 GB RAM και 128 GB και τέλος το high-end μοντέλο με 8 GB RAM και 512 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη ώστε να μην καταλαμβάνει επιπλέον χώρο. Επίσης, η συσκευή θα μπορεί να διαβάσει το δακτυλικό αποτύπωμα ανιχνεύοντας το πάτημα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οθόνης. Τέλος, το Surface Phone αναμένεται να έχει «υβδριδικό» χαρακτήρα, καθώς θα διαθέτει πενάκι και θήκη-πληκτρολόγιο που θα θυμίζει το Surface Pro 4.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment