Elephone C1: Επίσημο με οθόνη 5,5 ιντσών και τετραπύρηνο 64-bit SoC

Στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου της smartphone προχώρησε πριν από μερικές ημέρες η Elephone, συνεχίζοντας την αξιόλογη πορεία που έχει ήδη σημειώσει στο χώρο. Ο λόγος, για τοElephone C1 μια νέα συσκευή, η οποία φέρει οθόνη των 5,5 ιντσών με τετραπύρηνο 64-bit επεξεργαστή, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο στη τιμή των 119 δολαρίων.
Πρόκειται για μια τίμια συσκευή, η οποία συνδυάζει συμπαθητικά τεχνικά χαρακτηριστικά με την προσιτή τιμή. Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι το C1 θα κάνει το ντεμπούτο του και σε εκδόσεις dual SIM, θα περιλαμβάνει μια κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρα ανάλυσης των 13MP με τεχνολογίες αυτόματης εστίασης. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 16GB, αλλά μπορεί να επεκταθεί ως τα 64GB με χρήση κάρτας Micro SD. Το SoC του Elephone C1 είναι το MT6737 με μέγιστη συχνότητα χρονισμού το 1.3 GHz, ενώ το smartphone θα περιλαμβάνει και 2GB RAM.
Βασίζεται σε Android 6.0.1 Marshmallow, αλλά άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν θα διαθέτει και το ELE UI της ίδιας της εταιρείας, ενώ θα καταφθάσει και με μεταλλική κατασκευή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment