Summer Sports: μπες στο κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων με το παιχνίδι του Ketchapp

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο καλά κρατούν, ενώ έχουμε παρακολουθήσει ήδη αρκετά αθλήματα και βραβεύσεις, όπως το Χρυσό του Πετρούνια και το Ασημένιο του Γιαννιώτη. Έχουμε να παρακολουθήσουμε αρκετά ακόμα φέτος στο Ρίο, και καθώς περιμένουμε, ίσως είναι καλή ιδέα να παίξουμε ένα επίκαιρο παιχνίδι για να περάσει η ώρα.  Αν έχεις μπει για τα καλά στο κλίμα των αγώνων, τότε αυτό το παιχνίδι είναι ότι πρέπει για σένα.
Το Ketchapp είναι ένας δημοφιλής παροχέας εφαρμογών, έχει λανσάρει τόνους από παιχνίδια μεταξύ των οποίων τα ZigZag, Stack, Stick Hero, κ.α. Η εταιρία κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ένα παιχνίδι με θέμα τα αθλήματα, το “Ketchapp Summer Sports”. Το παιχνίδι αυτό θεωρείται πλέον το ανεπίσημο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Αν δείτε τις εικόνες που βρίσκονται στο τέλος αυτού του άρθρου, θα παρατηρήσετε την πόλη του Ρίο στο φόντο, ενώ όλα τα αθλήματα που περιλαμβάνει είναι στη ουσία ίδια με αυτά που πραγματοποιούνται φέτος στο Ρίο. Το παιχνίδι προσφέρει αρκετά καλά γραφικά, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο, αλλά κυρίως είναι πολύ εύκολο να το παίξετε, όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Ketchapp. Μόλις μπεις στην εφαρμογή, θα σε καλωσορίσει ένα tutorial, το οποίο εξηγεί τα βασικά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις στο παιχνίδι είναι να πατάς την οθόνη τη σωστή στιγμή για να κάνεις τον χαρακτήρα σου να τρέξει, να πηδήξει ή να πετάξει το δόρυ, για παράδειγμα. Υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστεί να κρατάς πατημένο το δάχτυλο στην οθόνη για να κάνεις τον χαρακτήρα σου να “φορτώνει” πιο γρήγορα. Οπότε, ο χειρισμός του είναι αρκετά εύκολος.
Καθώς προοδεύεις στα αθλήματα, θα μαζεύεις όλο και περισσότερα νομίσματα, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις διάφορα πράγματα. Μπορείς να συναγωνιστείς τους φίλους σου ή άλλα άτομα στο Google Play Store ή στο App Store, αλλά έχε στο μυαλό σου ότι το παιχνίδι περιέχει ενσωματωμένες χρεώσεις. Όπως και στα άλλα παιχνίδια του Ketchapp, θα  σε καλωσορίσουν διάφορες διαφημίσεις στην δωρεάν έκδοση, ενώ να περιμένεις αρκετές pop up διαφημίσεις που πιάνουν όλη την οθόνη, ακόμα και κατά τη διάρκεια των αθλημάτων, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί αρκετά ενοχλητικό. Μπορείς βέβαια να εξαφανίσεις αυτές τις διαφημίσεις, αγοράζοντας τη full version του παιχνιδιού.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment