Samsung Galaxy S7 και S7 Edge στη φόρα...

Στις 21 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του ειδικού Unpacked event που ετοιμάζει στο MWC 2016της Βαρκελώνης, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες ναυρχίδες της, τις συσκευές της οικογένειας Galaxy S7.
samsung galaxy s7 s7 edge
Ήδη, οι διαρροές είναι πολλές και κάποιες αφορούν πραγματικές φωτογραφίες τόσο τουGalaxy S7 όσο και του S7 Edge. Στις φωτό που βλέπετε παραπάνω, τα μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους σε μαύρο χρώμα (και όχι dark blue όπως είχαμε δει στο S6). Μοιάζουν αρκετά με... Samsung πάντως, σημειώνοντας πως το εξόγκωμα της κάμερας στο πίσω μέρος έχει μειωθεί σημαντικά. Οι συσκευές φαίνονται κατασκευασμένες από πλαστικό, ωστόσο είναι πιθανόν η κορεατική εταιρεία στα prototype μοντέλα να έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικά υλικά απ' ό,τι στα τελικά.
Στη δεύτερη φωτογραφία μάλιστα, βλέπουμε το Galaxy S7 edge (SM-G9350) να σκοράρει 134.704 πόντους στο AnTuTu benchmark test και να επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την ύπαρξή του.
Οι φήμες αναφέρουν πως τα Galaxy S7 θα διαθέτουν αυξημένη αυτονομία σε σύγκριση με τα S6, επαναφέροντας χαρακτηριστικά όπως η κάρτα microSD και η αντοχή στο νερό. Σε μερικές μέρες θα τα γνωρίσουμε καλύτερα και το φυσικά θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ώστε να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τις εξελίξεις...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment