Πρώτες φωτογραφίες των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge

Πρόσφατα, διέρρευσαν δύο φωτογραφίες των νέων συσκευών της Samsung, που αν και δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για το design, τουλάχιστον με την βοήθεια τους μπορούμε να σχηματίσουμε μία πρώτη εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε. Όπως μπορείτε να δείτε, στην περίπτωση του Galaxy S7 (η φωτογραφία προέρχεται από το ReviewDao.vn) το άρθρωμα της κάμερας στο πίσω μέρος -που δείχνει να καλύπτεται από γυαλί που καμπυλώνει αρκετά στις άκρες και λέγεται ότι είναι Gorilla Glass 5- δεν φαίνεται να εξέχει σημαντικά.

Από ότι φαίνεται μοιάζει να εξέχει σημαντικά λιγότερο σε σχέση με το Galaxy S6, και αυτό ενδέχεται να σημαίνει δύο πράγματα: η εταιρεία κατάφερε να έχει στην διάθεση της ένα λεπτότερο camera module σε σχέση με το παλαιότερο διατηρώντας την ανάλυση των 16 Megapixels ή σύμφωνα με κάποιες αναφορές, προτίμησε ένα λεπτότερο module, το οποίο όμως είναι χαμηλότερης ανάλυσης, στα 12 Megapixels. Στην δεύτερη φωτογραφία –που προέρχεται από τον χρήστη του Weibo, JKwan, παρατηρούμε ότι το Galaxy S7 edge διαθέτει προστασία οθόνης από έντονα κυρτό γυαλί και πως η benchmarking εφαρμογή που έτρεξε (AnTuTu) αναγνωρίζει την συσκευή ως SM-G9350.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σύμφωνα με φήμες, το νέο Galaxy S7 edge αναμένεται να διαθέτει 5,5 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης WQHD και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με Samsung Exynos 8890 SoC και με Qualcomm Snapdragon 820 (ανάλογα την περιοχή) που θα συνοδεύονται από 4GB RAM, 32GB ή 64GB (μάλλον επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου) και μπαταρία 3600mAh. Λέγεται πως θα διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 5,0 ή 8,0MP και κύρια στα 12 MP με OIS και διάφραγμα f/1.7.

Το Galaxy S7 θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά η Super AMOLED WQHD οθόνη του θα διαθέτει διαγώνιο 5,1 ιντσών. Επίσης θα διαθέτει μπαταρία 3000mAh και λέγεται πως μπορεί να μην διαθέτει microSD slot (μη επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος 32GB,64GB ή 128GB).

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: Engadget
 Site: GSMArena
 Site: GSMArena
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment