DJI Phantom 2. Η συσκευή που αναστάτωσε το Σερβία-Αλβανία!

Η πρωτοφανής αναστάτωση που προκλήθηκε χθες, σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2016, έκρυβε από πίσω της ένα... drone.
phantom-drone
Η τηλεκατευθυνόμενη συσκευή που απογειώθηκε στο στάδιο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, μεταφέροντας μία σημαία με το χάρτη του Κοσόβου, το σύμβολο της αλβανικής σημαίας και τη φράση "autochthonous", οδήγησε σε εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων καθώς και οπαδούς και, τελικώς, έφερε τη διακοπή του αγώνα.
A_drone_with_an_Albanian
Πέρα από το πολιτικό παρασκήνιο -πίσω από μία αναμέτρηση που είχε χαρακτηριστεί έτσι κι αλλιώς "υψηλού κινδύνου" λόγω των σχέσεων των δύο χωρών- το οποίο δεν αφορά το παρόν site, στεκόμαστε απλά στο τεχνολογικό κομμάτι της είδησης που αφορά το μοντέλο του drone που χρησιμοποιήθηκε. Πίσω από το επεισόδιο, λοιπόν, φαίνεται ότι κρύβεται ένα Phantom της εταιρείας DJI (πιθανότατα ένα μοντέλο Phantom 2 αξίας 800 περίπου ευρώ) το οποίο βλέπουμε στην ακόλουθη φωτό.
phantom-2
Αυτό διαβάζουμε τουλάχιστον στo twitter και αντιλαμβανόμαστε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το "συμβάν". Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Phantom 2 στο επίσημο site της DJI αλλά και να το δείτε εν δράσει σε ερασιτεχνικό video από το χθεσινό συμβάν ακολούθως...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment