4+1 smartphones στην υπέρτατη δοκιμασία... λυγίσματος

Ύστερα από την εμφάνιση του video του Lewis Hilsenteger από το Unbox Therapy, ο οποίος απέδειξε ότι η ναυαρχίδα της Apple, iPhone 6 Plus, μπορεί με… λίγη παραπάνω προσπάθεια να αποκτήσει την κυρτή επιφάνεια ενός LG G Flex, εκατοντάδες users απαίτησαν από τον Lewis να δοκιμάσει και άλλες γνωστές high-end συσκευές. O ίδιος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα, ανεβάζοντας ένα νέο video, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και εσείς πρόκειται για το απόλυτοbend test!
Στο συγκεκριμένο bend test ο Lewis προσπαθεί να λυγίσει τα HTC One (M8)Motorola Moto XNokia Lumia 1020, αλλά και ένα iPhone 6 (με guest star όπως θα παρακολουθήσετε και ένα Apple iPhone 5S). Τα αποτελέσματα του bend test ήταν πραγματικά εξαιρετικής φύσεως και σίγουρα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό, ώστε να μπορέσουν οι χρήστες να αποφασίσουν ποια είναι η πιο ανθεκτική συσκευή. To πρώτο που ένιωσε την πίεση ήταν ένα iPhone 6, το οποίο λύγισε σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σύγκριση με το iPhone 6 Plus, με τον Hilsenteger να προσθέτει ότι οι χρήστες του μικρότερου μοντέλου της οικογένειας 6 δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Όσον αφορά το HTC One (M8), το οποίο φέρει και αυτό κατασκευή από αλουμίνιοεμφανίστηκε και αυτό εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ τεράστια επίπεδα αντοχών επέδειξαν και τα Moto X και Lumia 1020. Στο τέλος, ο Lewis δοκίμασε να λυγίσει (τιμής ένεκεν) και το iPhone 5S, το οποίο απλώς δεν κατάλαβε το παραμικρό.
Bend_test_2
To τελικό συμπέρασμα του εν λόγω bend test ήταν ότι όλες οι συσκευές εκτός του iPhone 6 Plus, δεν έπαθαν σχεδόν το παραμικρό παρά την εκτεταμένη πίεση που τους ασκήθηκε. Από ότι φαίνεται η Apple ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ένα ανάλογο πρόβλημα με το γνωστόAntennagate, το οποίο αδιαμφισβήτητα τραυμάτισε την εικόνα της ιστορικής εταιρείας.Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματα σας...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment